Silván-korut. Ideasta koruksi.

Laatukorun kultasepät valmistavat koruja joko yksin kappalein uniikkikoruiksi tai pieninä sarjoina. Ennen kuin koru on valmis asiakkaalle luovutettavaksi se käy läpi useita eri taitoa ja tarkkuutta vaativia työvaiheita.

Silván-timanttikorut valmistetaan ja suunnitellaan Suomessa. Laatukorulle myönnettiin vuonna 2009 avainlippu-tunnus. Avainlippu on Suomen tunnetuin alkuperämerkki. Se kertoo, että tuote tai palvelu on suomalainen. Silván-timanttikorut ovat korkealaatuisia ja jokaisen korun mukana tulee takuutodistus, johon merkitään timanttien laatu ja aitous.

Tutustu ja ihastu Silván-mallistoon jo verkossa! Mallistomme valittuja koruja esitellään laadukkaiden kuvien kera näillä sivuilla. Kaikkia Silvankorut.fi -sivustossa olevia koruja voit myös ostaa Laatukorun verkkokaupassa. Nyt maksuvaihtoehtona on perinteisten luottokortti- ja pankkimaksutapojen lisäksi myös Klarnan lasku- ja osamaksu.

Silván-koruja valmistetaan myös tilaustyönä juuri toiveittesi mukaan. Jos sinua kiinnostaa platinasta tehdyt korut tai muut jalokivet kuten safiiri tai rubiini, ota meihin yhteyttä.

» Katso sormukset tästä
» Riipukset
» Korvakorut
» Verkkokaupan Silván-osio
» Myymälät
» Timanttitietoutta
» Tietoa kullasta
» Yhteydenottolomake