Tervetuloa kanta-asiakkaaksi!

Kanta-asiakasohjelmat ovat tuttuja eri toimialoissa, mutta verkkokaupassa käytössä melko harvoin. Laatukoru haluaa toimia tässä edelläkävijänä. Helmikuussa 2013 käyttöön otettu kanta-asiakasjärjestelmämme ei vaadi Sinulta asiakkaana mitään, mutta saat sen avulla rahanarvoisia etuja välittömästi.

Rekisteröityminen uutena asiakkaana
Jos olet uusi asiakas ja rekisteröidyt Laatukorun verkkokauppaan saat tilillesi heti 125 pistettä. Voit käyttää pisteitä ostoksiisi saman tien.

Jokainen ostos tuo pisteitä
Jokainen euro jonka käytät ostoksiisi Laatukorussa tuo sinulle yhden pisteen. Esim. jos ostat 500 euron korun, saat heti 500 pistettä. Pisteitä voit käyttää seuraavissa ostoksissasi. Ostaminen Laatukorusta kannattaa! Maksimipistemäärä / ostos on 1000 pistettä. Maksimimäärä, jonka voit käyttää on 1000 pistettä / tilaus.

Uutiskirjeen tilaus
Uutiskirjeissä tiedotamme ajankohtaisista asioista sekä tarjouksista. Uutiskirje lähetetään kuukausittain. Tilaamalla uutiskirjeen uutena tilaajana saat heti 50 pistettä, jotka ovat saman tien käytettävissä ostoksia varten.

Minkä arvoisia pisteet ovat?
Voit kerätä pisteitä useitakin ostoksia tehden. Kaikista ostoksistasi pisteet kertyvät automaattisesti. Uutena asiakkaana voit tienata heti jopa 175 pistettä luomalla tunnukset verkkokauppaan ja tilaamalla uutiskirjeen. Jo 50 pistettä riittää alennukseen verkkokaupan kassalla. 50 pisteen arvo on aina 2,5 euroa. Esim. tilaamalla 500 euron sormuksen saat heti pisteitä 25 euron edestä!

Miten tulla kanta-asiakkaaksi
Jos sinulla on jo tunnukset Laatukorun verkkokauppaan olet automaattisesti kanta-asiakas. Pisteet alkavat toisin sanoen kertymään heti kun teet ostoksia. Mikäli olet uusi asiakas niin voit luoda tunnuksesi Laatukorun kirjautumissivulla.

Ehdot
Kanta-asiakasohjelmaan pääseminen on helppoa ja vaatii pelkästään rekisteröitymisen verkkokauppaan. Muistathan tehdä kaikki ostokset sekä uutiskirjeen tilauksen kirjautuneena, muuten pisteet eivät kerry.

Huomioi myös, että peruutetut tai palautetut tilaukset eivät kerrytä pisteitä.